Voorgerechten
-
Oostendse oesters "natuur"
-
Ambachtelijke garnaalkroketten (2st)
-
Rode poon
-
Scampi van het huis
-
Carpaccio van hert
-
Trio van wildpaté
-
Ambachtelijke kaaskroketten
-
Ambachtelijke wildkroketten
-
Licht gerookte fazantfilet
-
Hazenrug
-
Vol au vent 'de luxe'
-
Gegrilde filet puur "Limousin"
-
Gegrilde rib eye "Uruguay"
-
Côte à l'os (Gegrild) "Limousin"
-
Sauzen te kiezen bij: Côte à l'os / Filet puur / Ribeye
-
Fazantkroketten
-
Wildstoverij van ree
Visgerechten
-
Gebakken sliptongen « Meunière » 3st
-
Rode poon
-
Gebakken pladijs 'Meunière'
-
Scampi van het huis
-
Ambachtelijke garnaalkroketten 3st