Voorgerechten
-
Oostendse oesters "natuur"
-
Ambachtelijke garnaalkroketten (2st)
-
Gerookte zalm
-
Scampi van het huis
-
Bisque van Oostendse garnalen
-
Ambachtelijke kroketjes van konijn met Buffalobier
-
Gebakken kalfszwezeriken
-
Wijngaardslakken
-
Ambachtelijke kaaskroketten
-
Picanha (mals staartstuk rund)
-
Varkenswangen met Braven Apostel
-
Gegrilde filet puur "Limousin"
-
Gegrilde rib eye "Uruguay"
-
Côte à l'os (Gegrild) "Limousin"
-
Sauzen te kiezen bij: Côte à l'os / Filet puur / Ribeye
-
Fazantkroketten
Visgerechten
-
Gebakken sliptongen « Meunière » 3st
-
Gebakken hondshaai
-
Scampi van het huis
-
Ambachtelijke garnaalkroketten 3st