Geef een etentje
cadeau!

Keuzemenu van 21 oktober tem 22 november 2021

Dit menu is voor het volledige gezelschap
Vintage Decoration Ornaments

Hapjes van de Chef

Risotto van garnalenbisque / sint-jacobsvruchten / chorizo

-of-

Scampi / zachte curry / tuinkruiden

-of-

Terrine van ganzenlever / fazantenpastei / appelstructuren

-of-

Krokant van huisgemaakte geitenkaas in de oven / vijgen / walnoten

Staartvis / hazelnoot / gekonfijte tomaat

-of-

Gebakken sliptongen / slaatje

-of-

Hertenkalffilet / zuurkool / pastinaak / grand veneur

-of-

 Gegrilde filet mignon / slaatje

-of-

Gegrilde côte à l'os 'Limousin' (2p) / slaatje

Nagerecht

Menu aan

45 €,-

+ extra voorgerecht 

16 €,-

Kerstmenu

te verkrijgen op vrijdag avond 24, zaterdag 25 en zondag 26 december 2021
Vintage Decoration Ornaments

Feestelijke hapjes van de Chef

Goudbrasem / schorseneer / kastanjechampignons

Rollade van kalkoenfilet / geitenkaas / spinazie

Lamsfilet / demi glace / tomaat / pastinaak

Witte chocolade / koffie

menu aan 

65 €,-

menu all-in aan 

90 €,-

Glaasje crémant de Bordeaux, aangepaste wijnen, water en koffie

Oud- en nieuwjaar

te verkrijgen op vrijdag avond 31 december 2021, zaterdag 1 en zondag 2 januari 2022
Vintage Decoration Ornaments

Feestelijke hapjes van de Chef

1/2 kreeft / bergamotcrème / gepekelde radijzen

Sint-Jacobsvruchten / risotto / chorizo

Filet van fazant / pompoen / paddenstoelen

Kalfskroon / Bekegemse foie gras / veenbes

Karamel / hazelnoot / melkchocolade

menu aan 

80 €,-

menu all-in aan 

105 €,-

Glaasje crémant de Bordeaux, aangepaste wijnen, water en koffie

Seniorenmenu's

Eerste donderdag en vrijdag van de maand
Vintage Decoration Ornaments

 

Donderdag 4 en vrijdag 5 november 2021:

Wildpastei / confijten
**
Jong everzwijnfilet / peperroom / kroketjes
**
Warme appel met amandelijs

Donderdag 2 en vrijdag 3 december 2021:

Carpaccio van hert
**
Gebakken zalm / spruitenstoemp
**
Witte chocolade / kokos

Donderdag 13 en vrijdag 14 januari 2022 (2de week!):

Fazant / pompoen
**
Wildstoverij / veenbes
**
Buchette chocolade / hazelnoot

Donderdag 3 en vrijdag 4 februari 2022:

Gegratineerde visschelp
**
Vlaamse hutsepot
**
Keiemse kazen

 

26 €,-

Enkel op reservatie

kreeftenmenu

(enkel op bestelling)
Vintage Decoration Ornaments

Aperitiefhapjes

1/2 kreeft op zijn mooist

Pootjes in eigen nat

1/2 kreeft in de oven gegaard met kruidenboter

Nagerecht van de Chef

65 €,-

Op bestelling (min 24u op voorhand)