Geef een etentje
cadeau!

Keuzemenu van 26 augustus tem 13 oktober '22

Dit menu is voor het volledige gezelschap
Vintage Decoration Ornaments

Hapjes van de Chef

Bouchots mosselen / witte wijn / tuinkruiden

-of-

Gerookte zalm / komkommer / Keiemse witten

-of-

Tataki van kalfs dunne lende / sinaas / gember

-of-

Zonnevis / citroenboter / kappers

Pladijs / groenten vinaigrette / ansjoviskroketten

-of-

Gebakken sliptongen / seizoensslaatje

-of-

Varkenshaasje "Brasvar" / cross & blackwell

-of-

Gegrilde filet mignon / seizoensslaatje / saus naar keuze

-of-

Gegrilde Côte à l'os "Limousin" (2p) / slaatje / saus naar keuze

Nagerecht

Menu aan 

50 €,-

+ extra voorgerecht

16 €,-

Keuzemenu vanaf 14 oktober '22

Dit menu is voor het volledige gezelschap
Vintage Decoration Ornaments

Hapjes van de Chef

Gemarineerde Sint-Jakobsvruchten / bloemkooktapenade / bieslookvinaigrette

-of-

Bisque van 'Oostendse' garnalen

-of-

Gekonfijte fazantenbout / witte kook / appel

-of-

Sint Bernardus kaaskroket / hertenboutham / kruidenslaatje

Steenbolkfilet / spinazie / mosterd / pastinaakpuree

-of-

Gebakken sliptongen / slaatje

-of-

Haasje van jong everzwijnfilet / wintergroenten / roomsaus van boschampignons

-of-

Gegrilde filet mignon / slaatje / saus naar keuze

-of-

Gegrilde Côte à l'os 'Limousin' (2p.) / slaatje  saus naar keuze

Nagerecht

menu aan 

55 €,-

+ Extra voorgerecht 

18 €,-

Tapas menu

zaterdag avond 12 en zondag middag 13 november '22
Vintage Decoration Ornaments

Bordje Spaanse specialiteiten

Fondu van Keiemtaler / Serrano ham 'Duroc' Gran Réserva

Brandade van pladijs en spruiten / boschampignons

Vissoep van zeebarbeel / rouille

Burger Pulled fazant / witte kool / kumquats

Gebakken kalfszwezerik / kroket van 'limousin' / witloof

Parfait van noten / karamel

55 €,-

Enkel deze menu verkrijgbaar

 

Wij zijn in verlof van zondag avond 13 november tem woensdag 7 december '22

Eindejaarsfeesten

Enkel deze menu verkrijgbaar
Vintage Decoration Ornaments

Feestelijke aperitiefhapjes

Tartaar van langoustines / Jalapeño / citrus

Griet / kastanje / botersaus met kappertjes

Open ravioli van rode biet / ragout van everzwijn

Hertenkalf filet pur / gepofte aardpeer / jagersaus

Elegance crème brûlée

menu aan 

95 €,-

Aangepaste wijnen per gerecht en water 

35 €,-

Menu verkrijgbaar op

zaterdag avond 24 en zondag 25 december 2022
zaterdag avond 31 december 2022 en zondag 1 januari 2023

Seniorenmenu's

Eerste donderdag en vrijdag van de maand
Vintage Decoration Ornaments

Donderdag 3 en vrijdag 4 november 2022:

Quiche van pompoen en spek
**
Wildbouillon / everzwijn
**
Framboos / chocolade

Donderdag 8 en vrijdag 9 december 2022: 2de week!

Paté van fazant met z'n confijten
**
Zalm 'Wellington' / spinazie / dragonroom
**
Passievruchtenmousse

Donderdag 5 en vrijdag 6 januari 2023:

Risotto van boschampignons
**
Choucroute
**
Chocolade cilinder 

Donderdag 2 en vrijdag 3 februari 2023:

Uiensoep / toast Keiemtaler
**
Schelvis / tomatencompote / Hollandaise
**
Creatie van banaan

 

28 €,-

Enkel op reservatie

kreeftenmenu

(enkel op bestelling)
Vintage Decoration Ornaments

Aperitiefhapjes

1/2 kreeft op zijn mooist

Pootjes in eigen nat

1/2 kreeft in de oven gegaard met kruidenboter

Nagerecht van de Chef

75 €,-

Op bestelling (min 24u op voorhand)