Voorgerechten
-
Oostendse oesters "natuur"
-
Scampi van het huis
-
Ambachtelijke garnaalkroketten (2st)
-
Carpaccio van tonijn
-
Ambachtelijke kroketjes van konijn met Buffalobier
-
Ambachtelijke kaaskroketten
-
Sot l'y laisse (kippenoester)
-
Skreihaasje
-
Wijngaardslakken
-
Melkvarken 'La Quinta'
-
Varkenswangen met Braven Apostel
-
Côte à l'os (Gegrild) "Limousin"
-
Gegrilde filet puur "Limousin"
-
Gegrilde rib eye "Uruguay"
-
Sauzen te kiezen bij: Côte à l'os / Filet puur / Ribeye
-
Fazantkroketten
Visgerechten
-
Gebakken sliptongen « Meunière » 3st
-
Skreihaasje
-
Ambachtelijke garnaalkroketten 3st
-
Scampi van het huis